Veel gestelde vragen

Wat zijn Priceless Specials?

Priceless Specials is een nieuw en uniek voordeelprogramma voor Mastercard houders. Via dit programma krijgt u bijzondere kortingen, speciale premiums en exclusieve pre-sales die u alleen met een Mastercard® kunt afrekenen.

Hoe werkt Priceless Specials?

Via de website www.pricelessspecials.nl, banners, social media en een maandelijkse nieuwsbrief krijgen alle Mastercard houders Priceless Specials aangeboden. Om gebruik te maken van een Special, klikt u op de betreffende aanbieding. Hier staat aangegeven hoe u de aanbieding kunt verzilveren. Online Specials kunt op de site van de aanbieder afrekenen met uw Mastercard. Eventueel ontvangt u vervolgens een bericht over extra handelingen die u moet verrichten.

Hoe kan ik de korting verkrijgen?

Betaal de aankoop van de Priceless Special met uw Mastercard en de korting wordt direct verrekend. Moet ik altijd betalen met mijn Mastercard? U profiteert alleen van Priceless Specials als u afrekent met uw Mastercard. Hoe meld ik mij aan voor de nieuwsbrief? Ga naar www.pricelessspecials.nl. Rechtsboven staat de button waarmee u zich kunt aanmelden voor de nieuwsbrief van Priceless Specials.

Hoe komen Priceless Specials tot stand?

Aanbieders stellen in samenwerking met Mastercard exclusieve aanbiedingen samen voor Mastercard houders.

Wat moet ik doen als ik onenigheid heb met een aanbieder?

Neem rechtstreeks contact op met de aanbieder voor klachten of opmerkingen over een product of dienst. Staat uw vraag er niet tussen of is een antwoord onduidelijk? Stuur een bericht via ons contactformulier en we beantwoorden uw vraag zo snel mogelijk.

Terug naar home