Weten dat jouw huis ook in de interieurblaadjes kan.
onbetaalbaar

€10,-
Korting
OP BIJNA HET HELE ASSORTIMENT
Natuurlijk, de interieurs uit tijdschriften zijn wonderschoon. Maar voor jou persoonlijk missen ze alleen iets. Jouw identiteit en jouw smaak. En daarom is voor jou je eigen huis altijd het mooist ingericht. Maar je interieur is eigenlijk nooit af. Je smaak blijft veranderen, je blijft optimaliseren.

En daarvoor kun je bij vtwonen.nl terecht voor allerlei bijzondere toevoegingen op je interieur. Van fraaie subtiele accessoires tot stoere meubels, om je interieur echt af te maken. Bovendien krijgen Mastercard houders nu €10,- korting bij besteding vanaf €70,-. Vul dan wel voor het afrekenen de code: OKTPRICELESS in.

Hoe werkt het?

  • Plaats een bestelling van minimaal €70,- bij vtwonen.nl.
  • Voer de kortingscode OKTPRICELESS tijdens het bestelproces in bij “cadeaukaart- of kortingscode toevoegen” en de €10,- korting wordt direct verzilverd.
  • Reken af met Mastercard®

Deze actie is geldig tot en met 31 oktober 2017. De kortingscode kun je verzilveren door tijdens het bestelproces de code in te voeren in het veld “cadeaukaart- of kortingscode toevoegen”. De kortingscode is per klant eenmalig te gebruiken en is niet te combineren met andere kortingscodes. De kortingscode is niet geldig op boeken, vtwonen cadeaukaart en de collectie van Wesco, Zuiver, ZACK, BePureHome & Coming Lifestyle. Het kortingsbedrag kan niet worden uitbetaald in contanten. Raadpleeg voor de overige actievoorwaarden vtwonen.nl