Het vakantiegevoel met een dag verlengen.
onbetaalbaar

€ 3,-
Korting
OP JE EERSTVOLGENDE BESTELLING VIA THUISBEZORGD.NL
Welkom thuis! Heb je van je vakantie genoten? Mocht je nu al die heerlijke pizza uit Italië missen, die geweldige spring rolls uit Vietnam of gewoon de vertrouwde gerechten van je favoriete restaurant in de buurt, dan hebben we nu een lekkere deal voor je.

Via Thuisbezorgd.nl bestel je gemakkelijk en snel de lekkerste gerechten. Betaal je met Mastercard, dan krijg je € 3,- korting bij gebruik van jouw unieke vouchercode. Blijf je lekker thuis of ga je nog op vakantie? Dan is de code uiteraard ook voor jou geldig!

Hoe werkt het?

  • Bestel voor minimaal € 10,- in augustus via Thuisbezorgd.nl
  • Vul de persoonlijke vouchercode in en betaal met Mastercard
Nog geen vouchercode ontvangen? Vraag hem hier aan:
Mocht je binnen 15 minuten geen kortingscode hebben ontvangen, stuur dan een mail naar ams.pricelessspecials@fcb.com

Ik begrijp dat wanneer ik op “Verzenden” klik, mijn persoonsgegevens zullen worden verwerkt door Mastercard International en andere Mastercard ondernemingen in het kader van Priceless Specials, zoals omschreven in de Priceless Specials Privacy Notice.

Deze actie is geldig tot en met 31 augustus 2018. De vouchercode kan verzilverd worden tot en met 16 september 2018. De vouchercode kan ingevoegd worden tijdens het afrondscherm op Thuisbezorgd.nl of in de iOS-, Android- of Windows-app. Resterend bedrag dient online te worden voldaan via Mastercard. Minimaal bestelbedrag is € 10. Maximaal 1 code per huishouden. Bij fraude of misbruik van de code, of in het geval van een technisch mankement kan de actie en bijbehorende voucherbatch vanuit Thuisbezorgd.nl of Mastercard te allen tijde worden aangepast of stopgezet.