WIN!
EEN PLEK VOOR JE KIND ALS MASTERCARD VELDHELD BIJ PSV EINDHOVEN TEGEN FC BARCELONA
Op 28 november speelt PSV de laatste thuiswedstrijd van de UEFA Champions League-groepsfase tegen de Spaanse topploeg Barcelona. Voor deze wedstrijd zijn we op zoek naar 22 nieuwe Veldhelden die de spelers op het veld begeleiden. En dat kan zomaar jouw zoon of dochter zijn.

Is je kind 7, 8 of 9 jaar oud en tussen 1,05m en 1,35m lang? Schrijf je dan nu in, maak een betaling met je Mastercard en wie weet staat jouw kind samen met de spelers op het veld tijdens de wedstrijd PSV Eindhoven – FC Barcelona op 28 november.

Deze prijs wordt je aangeboden door Mastercard®, officiële sponsor van de UEFA Champions League.
UCL_MCcomposite_OC_HZ_RGB-REV-eng

Hoe werkt het?

  • Gebruik je Mastercard vóór 20 november 2018.
  • Schrijf je hieronder in om kans te maken op een plek voor je kind als Veldheld in de UEFA Champions League-wedstrijd: PSV Eindhoven tegen FC Barcelona op 28 november.
  • Winnaars ontvangen vanaf 20 november een persoonlijke bericht.
Schrijf je direct hieronder in om kans te maken:

Ik begrijp dat wanneer ik op “Verzenden” klik, mijn persoonsgegevens zullen worden verwerkt door Mastercard International en andere Mastercard ondernemingen in het kader van Priceless Specials, zoals omschreven in de Priceless Specials Privacy Notice.

Actievoorwaarden: Deze actie is geldig tot en met 19 november 2018. Als je wint, word je verzocht aan te tonen dat je tijdens de actieperiode (22 oktober tot en met 19 november 2018) je Mastercard hebt gebruikt. Daarnaast moet het kind dat je opgeeft als Mastercard Veldheld voldoen aan de voorwaarden van de UEFA Champions League. Bekijk hier de volledige actievoorwaarden.