Win!
MAAK KANS OP EEN PLEK VOOR JE KIND ALS MASTERCARD VELDHELD BIJ PSV!
De spelers staan klaar in de catacomben. Gejoel van een vol PSV Eindhoven Stadion komt hen als een golf tegemoet wanneer ze het veld betreden. Daar lopen ze, de Mastercard Veldhelden. Wie dat zijn? Dat is nog onbekend. Het zou zomaar jouw zoon of dochter kunnen worden.

Na deze fantastische entree zijn er voor jullie plekken gereserveerd, waar jullie samen van de wedstrijd genieten. Wil jij als Mastercard houder ook kans maken op deze onbetaalbare ervaring?

Maak dan een betaling met je Mastercard en schrijf je vóór 26 september 2018 in. En misschien staat jouw zoon of dochter op het veld tijdens de UEFA Champions League-wedstrijd; PSV Eindhoven tegen FC Internazionale Milano.

Het kind dat je wilt laten deelnemen als Mastercard Veldheld is:
• 7 8 of 9 jaar oud,
• tussen 1.05 m en 1.35 m lang,
• fysiek en psychisch volledig in staat om de spelers te begeleiden op het veld,
• kan Nederlands of Engels spreken en verstaan.

Veldhelden
Deze prijs wordt je aangeboden door Mastercard®, officiële sponsor van de UEFA Champions League. UCL_MCcomposite_OC_HZ_RGB-REV-eng

Hoe werkt het?

  • Maak vóór 26 september 2018 een betaling met je Mastercard®.
  • Schrijf je hieronder in om kans te maken op een plek voor je kind tijdens de wedstrijd: PSV Eindhoven tegen FC Internazionale Milano op 3 okotber 2018.
  • Winnaars worden persoonlijk benaderd vanaf 26 september 2018.
Schrijf je hieronder in voor een plek als Mastercard Veldheld tijdens de wedstrijd van PSV!

Ik begrijp dat wanneer ik op “Verzenden” klik, mijn persoonsgegevens zullen worden verwerkt door Mastercard International en andere Mastercard ondernemingen in het kader van Priceless Specials, zoals omschreven in de Priceless Specials Privacy Notice.

Actievoorwaarden: Deze actie is geldig tot en met 25 september 2018. Als je wint, word je verzocht aan te tonen dat je tijdens de actieperiode (1 september t/m 25 september 2018) je Mastercard hebt gebruikt. Daarnaast moet het kind dat je opgeeft als Mastercard Veldheld voldoen aan de voorwaarden van UEFA Champions League. Bekijk hier de volledige actievoorwaarden.