MAAK KANS OP
één van de 80 JRE-dinervouchers t.w.v. € 25,-
Wat eten we vanavond? Het is de vraag die elk huishouden in Nederland iedere dag bezighoudt. Maak je alle restjes op? Of ga je flink uitpakken met je kookkunsten?

Allebei prima opties. Maar wees eerlijk; niets is zo fijn als lekker uit eten gaan. Even een avondje relaxen. Lekker een glaasje wijn drinken en al babbelend wachten tot het eten naar jou toe komt. En daar komt het. Je ruikt eens goed, en neemt die eerste hap. Verrukkelijk! Nog beter dan verwacht.

Wil jij je ook een avondje in de zevende hemel wanen?
Betaal in november met je Mastercard, schrijf je hier in en maak kans op één van de 80 JRE-dinervouchers t.w.v. €25,-!

Hoe werkt het?

  • Gebruik in november jouw Mastercard
  • Schrijf je hieronder in
  • Vanaf 3 december krijgt de winnaar een persoonlijk bericht

Ik begrijp dat wanneer ik op “Verzenden” klik, mijn persoonsgegevens zullen worden verwerkt door Mastercard International en andere Mastercard ondernemingen in het kader van Priceless Specials, zoals omschreven in de Priceless Specials Privacy Notice.

Actievoorwaarden: De actie loopt van 1 november t/m 30 november 2018. Als je wint, word je verzocht aan te tonen dat je tijdens de actieperiode je Mastercard hebt gebruikt. De waardecheque is uitsluitend te besteden tijdens lunch of diner bij alle JRE aangesloten restaurants in Nederland t/m 31 december 2018. Maximaal één waardecheque per reservering, niet omwisselbaar en niet te gebruiken in combinatie met andere aanbiedingen.