Zelfverzekerd aan de dag beginnen.
onbetaalbaar

15 %
Korting
OP DE HELE ONLINE COLLECTIE
Comfortabel en zelfverzekerd de dag doorgaan, welke vrouw wil dat nou niet? Het begint bij wat je draagt. De mooiste badkleding, het beste sportondergoed en de meest sexy lingerie. Hunkemöller heeft alles om je een zelfverzekerde vrouw te zijn.

Als Mastercard houder krijg je nu 15% korting op jouw online bestelling op Hunkemöller.nl. Alles wat je hoeft te doen, is voor het afrekenen de kortingscode invoeren en betalen met Mastercard.

Hoe werkt het?

  • Shop bij Hunkemöller.nl
  • Vul voor het afrekenen de kortingscode in en betaal met Mastercard
Nog geen kortingscode ontvangen? Vraag ‘m hieronder aan:
Mocht je binnen 15 minuten geen kortingscode hebben ontvangen, stuur dan een mail naar ams.pricelessspecials@fcb.com

Ik begrijp dat wanneer ik op “Verzenden” klik, mijn persoonsgegevens zullen worden verwerkt door Mastercard International en andere Mastercard ondernemingen in het kader van Priceless Specials, zoals omschreven in de Priceless Specials Privacy Notice.

Actievoorwaarden: actie is geldig tot en met 31 augustus 2018 via Hunkelmöller.nl. Vul voor het afrekenen je kortingscode in en betaal met Mastercard om 15% korting te verzilveren. De code is niet te combineren met andere aanbiedingen of acties. Actie is alleen online geldig bij Hunkemöller.nl. Mocht u vragen hebben over de actie, neem dan contact met ons op via het contactformulier.