Een wijnproeverij, gewoon thuis op de bank.
onbetaalbaar

€ 10,-
korting
OP JE FAVORIETE WIJNEN VAN GRAPEDISTRICT.
Wijn, muziek en goed gezelschap. Meer heb je niet nodig voor een memorabele avond.

Daarom krijg je nu bij Grapedistrict € 10,- korting op een bestelling van tenminste € 50,-. Grapedistrict is dé wijnwinkel waarbij de wijnen direct van de boer komen en alles draait om échte smaak. Dit betekent géén tussenhandel, maar wél een persoonlijk verhaal. Alleen zo krijg je écht originele wijnen voor de scherpst mogelijke prijs.

Alles wat je daarvoor hoeft te doen is afrekenen met je Mastercard. Ook online kun je gebruik maken van je kortingscode. Wil je toch liever de fles eerst vasthouden? Dan kun je terecht in één van de 12 Grapedistrict winkels. Daar hoef je alleen te melden dat je gebruik wilt maken van de Priceless aanbieding.

Hoe werkt het?

Online:

  •  Ga naar Grapedistrict.nl en bestel wijn voor minimaal € 50,-
  •  Vul de kortingscode in en reken af met je Mastercard
  •  De korting wordt automatisch verrekend in de prijs

In de winkel:

  • Vind hier een winkel bij jou in de buurt.
  • Shop voor minimaal € 50,- en geef aan dat je wil betalen met Mastercard
  • De korting wordt verwerkt

Nog geen kortingscode? Vraag hem dan hieronder aan!

Ik begrijp dat wanneer ik op “Verzenden” klik, mijn persoonsgegevens zullen worden verwerkt door Mastercard International en andere Mastercard ondernemingen in het kader van Priceless Specials, zoals omschreven in de Priceless Specials Privacy Notice.

Actieperiode: Deze actie is geldig tot en met 31 oktober 2018. Code geldig op het gehele assortiment m.u.v. wijnen in de aanbieding. De korting wordt toegepast na het invullen van de vouchercode tijdens het afrekenen in de checkout. Het minimale aantal flessen om online te bestellen zijn 6 flessen of een veelvoud van 6 (12, 18, 24 etc.), dit mogen natuurlijk ook verschillende wijnen zijn.