WIN
Priceless VIP experience met het Gala rondom de uitreiking van de Gouden Kalveren en het Filmbal
De meest exclusieve avond van de Nederlandse filmwereld. Op de rode loper van het Gala rondom de uitreiking van de Gouden Kalveren. De blijdschap van de Gouden Kalf-winnaars. Tot in de kleine uurtjes dansen met filmmakers en bekende sterren. En daarna met zijn tweeën uitrusten in het luxe 5-sterren Grand hotel Karel V.

Op 4 oktober mogen jullie deel uitmaken van de Nederlandse filmwereld van regisseurs, acteurs en filmmakers. Dineren in het Grand Hotel Karel V, de rode loper, het Gala rondom de uitreiking van de Gouden Kalveren en daarna een exclusief Filmbal. En nog even als grote ster wakker worden en ontbijten in het meest bijzondere hotel van Nederland. Het is allemaal onderdeel van het unieke Gala rondom de uitreiking van de Gouden Kalveren VIP pakket dat jij als Mastercard houder kunt winnen.

Kans maken op deze Priceless ervaring voor 2 personen? Betaal voor 25 september met je Mastercard en schrijf je in. Er wordt één VIP-experience weggegeven.

Wat kun je winnen?

  • Twee exclusieve entreekaarten voor het Gala rondom de uitreiking van de Gouden Kalveren en het Filmbal van het Nederlands Film Festival in Utrecht op vrijdag 4 oktober 2019

  • Aanwezigheid op het Filmbal na het Gala rondom de uitreiking van de Gouden Kalveren

  • Een diner voor twee personen in de Karel V Bistro

  • Hotelovernachting in het historisch luxe Grand Hotel Karel V in de binnenstad van Utrecht

  • Luxe ontbijt in Grand Hotel Karel V

Hoe werkt het?

  • Betaal voor 25 september tenminste eenmaal met je Mastercard.
  • Schrijf je op deze pagina in.
  • Wij nemen 25 september contact op met de winnaar.
We vragen je om te bewijzen dat je tijdens de actieperiode met je Mastercard hebt betaald.

Ik begrijp dat wanneer ik op “Verzenden” klik, mijn persoonsgegevens zullen worden verwerkt door Mastercard International en andere Mastercard ondernemingen in het kader van Priceless Specials, zoals omschreven in de Priceless Specials Privacy Notice.