Wonen in het interieur van je dromen.
onbetaalbaar

10%
Korting
EN KANS OP EEN MAKE-OVER VOOR JE HUIS T.W.V. €2.500!
Een interieur is nooit af. Er is altijd wel iets dat je wilt vervangen, of een ruimte die je wilt opfleuren. En met wat lukt dat beter dan met de mooie meubels, woonaccessoires en keukenitems van fonQ? Álles om je woondromen in jouw huis tot leven te laten komen.

Speciaal voor jou als Mastercard houder heeft fonQ nu een mooie actie: krijg 10% korting op je gehéle bestelling. Bovendien maak je kans op een make-over voor je huis t.w.v. €2.500, waarmee je weer een stap dichterbij jouw droomhuis komt. Wil jij ook gebruik maken van deze korting én tegelijkertijd kans maken op deze prijs? Schrijf je dan in op fonQ, shop met korting en betaal met je Mastercard!

Hoe werkt het?

  • Ga naar fonQ, schrijf je in en ontvang de kortingscode
  • Vul bij het afrekenen de kortingscode in en reken af met Mastercard
  • De korting wordt verrekend en je maakt automatisch kans op de make-over!

Actievoorwaarden: De actie loopt van 1 oktober t/m 31 oktober 2018. De kortingscode is eenmalig geldig en niet te gebruiken op boeken, giftcards, bundelaanbiedingen en producten die worden aangeboden door een verkooppartner. Kortingscode is niet te gebruiken in combinatie met andere voucher- en kortingscodes. Je bestelling bij fonQ dien je met je Mastercard af te rekenen. Gegevens worden vertrouwelijk behandeld door fonQ en niet verstrekt aan derden. De winnaar krijgt per e-mail persoonlijk bericht van fonQ en zijn/haar voornaam + woonplaats wordt na afloop op de actiepagina van fonQ vermeld.