10%
KORTING
OP HET GEHELE ASSORTIMENT
Je huis is de plek waar je tot rust komt. Voel jij je thuis in je huis? fonQ heeft gelukkig voor iedereen wat passends in het assortiment. Bovendien krijgen alle Mastercard houders  10% korting.

Alles wat je daarvoor hoeft te doen is naar de fonQ website te gaan. Gebruik bij het afrekenen met uw Mastercard de kortingscode :

MC9FD6GVM

Bij het doen van een aankoop maakt u tevens automatisch kans op het terugwinnen van uw aankoopbedrag de gehele maand oktober! Schrijf u daarom in op de volgende fonQ Actiepagina.

 

Hoe werkt het?

  • Ga naar de fonQ website
  • Vul deze de kortingscode : MC9FD6GVM  in bij het betalen van je aankoop met een Mastercard
  • Krijg 10% korting op je aankoop
  • Schrijf je in op de fonQ actiepagina en maak tevens automatisch kans op het terugwinnen van jouw aankoop bedrag tot 1000 Euro de gehele maand oktober

*de kortingscode is niet te gebruiken op bundelaanbiedingen, giftcards en producten die aangeboden worden door een verkooppartner en enkel te gebruiken met Mastercard. Bekijk de volledige voorwaarden op www.fonQ.nl/kortingsbon. * De kortingscode is geldig op 1 order en niet te gebruiken op boeken, giftcards, bundelaanbiedingen en producten die worden aangeboden door een verkooppartner. Bekijk de volledige voorwaarden op fonQ.nl/kortingsbon.