Kennismaken met de wonderen uit eigen land.
onbetaalbaar

50%
korting
OP EEN HOTELARRAGEMENT BIJ FLETCHER HOTELS
Lekker uitwaaien aan de Zeeuwse kust, wandelen door de Veluwe of een stad bezoeken waar je nog nooit bent geweest. In onze eigen land is er genoeg te zien en te doen. Ga in het najaar op pad en geniet van de wonderen die ons
land te bieden heeft.161999 MASTERCARD_FLETCHER LANDKAART_300x300px

Fletcher Hotels maakt het nu voor Mastercard houders extra aantrekkelijk. Boek één van de 80 hotels met 50% korting. Het arrangement bestaat uit een hotelovernachting inclusief uitgebreid ontbijtbuffet voor twee personen. Dat is slechts €59,50 voor twee personen (i.p.v. €119,-).

Bovendien zijn er extra opties bij te boeken. Wat dacht je van een upgrade naar een 4-sterren hotel voor maar €5,- per persoon per nacht extra? Of een weekendverblijf voor maar €10,- per persoon per nacht extra?

Hoe werkt het?

  • Bestel hier je unieke reserveringscode vóór 31 oktober 2017.
  • Betaal met je Mastercard en ontvang per e-mail jouw unieke reserveringscode.
  • Met deze reserveringscode kan je t/m 31 mei 2018 een overnachting reserveren.

Deze actie is geldig vanaf 1 oktober tot en met 31 oktober 2017. De korting is eenmalig per persoon per boeking geldig. Per boeking wordt €5,- aan reserveringskosten in rekening gebracht. Het arrangement bestaat uit een hotelovernachting inclusief uitgebreid ontbijtbuffet voor twee personen in één van de Fletcher Hotels met uitzondering van Hotel-Restaurant Middelburg, Boutique Hotel Duinoord en Hotel Amsterdam. Per hotel is een deel van het totaal aantal kamers ter beschikking gesteld voor deze actie. Reserveren is op basis van beschikbaarheid. Aankomst op alle dagen van de week. Boeken kan maximaal 4 kalenderweken voor aankomst. De tax and handling fee dient in het hotel te worden voldaan. Voor een upgrade naar een 4-sterren hotel betaal je €5,- per persoon per nacht. extra. Voor een upgrade naar een weekendverblijf (verblijf op vrijdag en/of zaterdag) betaal je € 10,- per persoon per nacht extra.