De gebaande paden verlaten.
onbetaalbaar

€25,-
Korting
OP BOEKING VAN VLUCHT EN HOTEL
Op een trip naar Barcelona flaneer je over de Ramblas. Eenmaal in Rome wandel je naar het Colosseum. En in Berlijn wil je de Brandenburger Tor niet missen. Natuurlijk! Maar wil je echt verrast worden, sla dan eens linksaf op een willekeurige plek. Laat je leiden door je intuïtie in plaats van door je gids.

Ook toe aan een verrassend avontuurtje? Dat komt mooi uit, want Expedia heeft nu voor Mastercard houders een speciaal aanbod. Boek deze maand via Expedia je vlucht en hotel met Mastercard en ontvang €25,- korting.

Hoe werkt het?

  • Boek een vlucht en hotel via Expedia.
  • Vul vóór je afrekent je persoonlijke kortingscode in.
  • Betaal met Mastercard en ontvang automatisch €25,- korting bij een besteding vanaf €250,-.
Heb je nog geen persoonlijke kortingscode? Vraag hem dan nu hieronder aan:

Deze actie is geldig tot en met 31 maart 2018. Deze kortingscode is uitsluitend toepasbaar op vooruitbetaalde vlucht+hotelboekingen via Expedia.nl en aangeboden door Expedia (met inachtneming van de beperkingen zoals weergegeven in de onderstaande voorwaarden en bepalingen). € 25,- korting is geldig bij een minimale boekingswaarde van € 250,- en op een minimale verblijfperiode van 2 nachten. De reisdatums dienen tussen 1 januari 2018 en 31 december 2018 te liggen. Bekijk hier de volledige actievoorwaarden.