Samen genieten van een plek waar magie tot leven komt.
onbetaalbaar

WIN
een reis
MET JE GEZIN NAAR DISNEYLAND® PARIS
Doe je ogen eens dicht. Denk aan een willekeurig sprookje. Wat zie je? Assepoester, Sneeuwwitje of misschien wel Alice in Wonderland? Wat je ook op je netvlies hebt, de kans is groot dat het door Disney vormgegeven is. Zij vermaken, vertederen en betoveren al jarenlang jong en oud. En al deze sprookjesachtige figuren komen op één plek pas echt tot leven: Disneyland® Paris.

Het park bestaat dit jaar 25 jaar en jij kunt met heel je gezin bij het feestje zijn. Als jij vóór 31 augustus 2017 betaalt met je Mastercard® en je hier inschrijft, dan maak je kans op een onbetaalbare ervaring in Disneyland® Paris.

Deze onbetaalbare ervaring bestaat uit:
• 2 overnachtingen voor 4 personen in het Disneyland® Hotel.
• 4 toegangskaarten voor 3 dagen op datum (15, 16 en 17 september 2017) voor Disneyland® Park en Walt Disney Studios® Park.
• VIP Fastpass® voor 4 personen, waarmee je nooit in de rij hoeft te staan.
• VIP-plaatsen tijdens de Disney Parade op 16 september 2017.

Deze prijs wordt je aangeboden door Mastercard®.

MC_DLP_MCcomposite_RGB-REV_25th-anniversary

Hoe werkt het?

  • Betaal vóór 31 augustus 2017 tenminste een keer met je Mastercard®
  • Schrijf je hieronder in om kans te maken
  • Op 4 september 2017 wordt de winnaar benaderd via het opgegeven telefoonnummer of e-mailadres
  • Als je wint, moet je kunnen aantonen dat je gedurende de actieperiode met je Mastercard hebt betaald
Schrijf je direct hieronder in

Deze actie is geldig tot en met 31 augustus 2017. De prijs is niet overdraagbaar aan anderen of in te wisselen voor contanten. De prijs is voor maximaal vier personen. De prijs bestaat uit twee overnachtingen in een familiekamer voor vier personen, vier entree tickets voor drie opeenvolgende dagen op datum voor Disneyland® Park en Walt Disney Studios® Park. De data voor het speciale arrangement zijn nu bekend: Geniet 15, 16 en 17 september in Disneyland® Paris. Bekijk hier de aangepaste actievoorwaarden.