WIN VIP PLEKKEN
BIJ DE PARADE IN DISNEYLAND PARIS
Een knipoog van Mary Poppins, een selfie met Rapunzel en lachen met Aladdin; het kan je zomaar overkomen bij de parade in Disneyland Paris. Zeker als je er samen met je familie als VIP’s bij bent.

Een onbetaalbare ervaring

Jullie worden 15 minuten voor de parade door een mooie oldtimer opgehaald aan de poorten van Fantasyland. Deze zet jullie af bij het VIP-kijkpunt. Pas nadat jullie officieel als eregasten zijn aangekondigd, start de parade in al z’n glorie.

Tijdens de parade zullen jullie vanaf het mooiste punt het beste uitzicht hebben op de parade, zodat jullie optimaal kunnen meekijken!

Waar? In Disneyland Paris natuurlijk. Je maakt kans op vervoer, verblijf én tickets voor vier personen. Alles wat je hoeft te doen is voor 15 augustus tenminste eenmaal betalen met je Mastercard en je in te schrijven.

Deze Disney ervaring duurt van 6 t/m 8 september.

Hoe werkt het?

 

  • Betaal voor 15 augustus tenminste eenmaal met je Mastercard.
  • Schrijf je op deze pagina in.
  • Wij nemen 16 augustus contact op met de winnaars.
We vragen je om te bewijzen dat je tijdens de actieperiode met je Mastercard hebt betaald.

Ik begrijp dat wanneer ik op “Verzenden” klik, mijn persoonsgegevens zullen worden verwerkt door Mastercard International en andere Mastercard ondernemingen in het kader van Priceless Specials, zoals omschreven in de Priceless Specials Privacy Notice.

Disney - Deze actie loopt tot 15 augustus 2019. Bekijk hier de volledige actie voorwaarden.