Stiekem weer zin hebben in school.
onbetaalbaar

WIN
EEN SCHOOLPAKKET T.W.V. €150,- BIJ BOL.COM
Na die slepende zomermaanden kan het stiekem fijn zijn om terug naar school te gaan. Om je vrienden en vriendinnen weer terug te zien, om een beetje structuur te hebben en natuurlijk om je nieuwste spullen te showen.

Bij bol.com vind je alle benodigdheden voor het nieuwe schooljaar. En shop je in augustus met je Mastercard, dan maak je kans op een exclusief schoolpakket t.w.v. €150,-.

Hoe werkt het?

  • Shop in augustus met je Mastercard bij bol.com
  • Schrijf je hieronder in en maak kans op een schoolpakket t.w.v. € 150,-
Mocht je binnen 15 minuten geen bevestiging hebben ontvangen, stuur dan een mail naar ams.pricelessspecials@fcb.com

Ik begrijp dat wanneer ik op “Verzenden” klik, mijn persoonsgegevens zullen worden verwerkt door Mastercard International en andere Mastercard ondernemingen in het kader van Priceless Specials, zoals omschreven in de Priceless Specials Privacy Notice.

Actievoorwaarden: Deze actie is geldig tot en met 31 augustus 2018. Gebruik in augustus je Mastercard bij Bol.com en schrijf je in via het bovenstaande formulier om kans te maken op een van de vier schoolpakketten t.w.v. €150,-. Na de actieperiode worden er vier schoolpakketten verloot onder alle deelnemers en zal er aan de winnaars worden gevraagd om een betaalbewijs te tonen van een betaling met Mastercard tijdens de actieperiode (1 augustus tot en met 31 augustus 2018) bij bol.com.