Boven jezelf uitstijgen.
onbetaalbaar

20%
Korting
BIJ ADIDAS.NL
Sommigen gaan voor een betere conditie. Anderen voor een mooier fysiek. Soms draait het om het verbreken van persoonlijke records. Of om het verslaan van tegenstanders. Het doel is misschien voor iedereen anders, maar de uitkomst hetzelfde: sporten draait om jezelf verbeteren. Dat is natuurlijk een kwestie van trainen. Maar onderschat de rol van materiaal niet. Met de juiste spullen kun je boven jezelf uitstijgen.

Met adidas, het wereldberoemde sportkledingmerk met de iconische drie strepen, kun je altijd schitteren in jouw tak van sport. Op straat en in het stadion. In competitie en op de catwalk. Met een enorm rijke historie aan prestaties en een ongekende passie voor sport streeft adidas ernaar om altijd en overal de beste te zijn. Bovendien krijg jij als Mastercard houder nu 20% korting in de webshop.

Wil je ook kans maken op een onvergetelijke reis naar De Hahnenkamm Races? Bekijk hier hoe je kans kan maken!

Hoe werkt het?

  • Ga naar adidas.nl
  • Vul voor het afrekenen je kortingscode in
  • Betaal met Mastercard
Heb je nog geen persoonlijke kortingscode? Vraag hem dan hieronder aan.

Dit is een tijdelijke online aanbieding geldig tot en met 31 januari 2018. De vouchercode is 1 keer geldig op online bestellingen op adidas.nl. De aanbieding is exclusief verzendkosten, is niet geldig op eerdere aankopen en kan niet worden gecombineerd met andere acties of kortingen. De code kan niet worden gebruikt op gecustomizede mi adidas artikelen en artikelen uit de outlet. Andere voorwaarden kunnen van toepassing zijn - je vindt ze op adidas.nl. In geval van retourneren of annuleren, kijk bij 'Retourneren' op onze supportpagina