Altijd een goede reden hebben.
onbetaalbaar

15%
korting
EN MAAK KANS OP EEN SHOPTEGOED T.W.V. € 250,-
Je herkent het wel. Je kijkt ‘s ochtends uit je raam en ziet een stralend zonnetje met strakblauwe hemel. Je kleed je luchtig aan en gaat op pad. Maar dan komen de wolken. De temperatuur daalt en het begint keihard te regenen. Plotseling is het herfst. Daar sta je dan, onvoorbereid, zonder jas, vest of trui.

Dat overkomt je niet nog een keer. Want About You heeft voor Mastercard houders een speciaal aanbod voor deze wisselvallige dagen: 15% korting bij besteding vanaf €75,-. Als je gebruik maakt van deze special, maak je ook nog eens kans op shoptegoed t.w.v. € 250,-. Het enige wat je hoeft te doen is je persoonlijke kortingscode invullen en de kleding afrekenen met je Mastercard.

  • About You
  • About You

Hoe werkt het?

  • Shop bij Aboutyou.nl voor minimaal €75,-
  • Vul voor het afrekenen je persoonlijke kortingscode in
  • Betaal met Mastercard en je maakt automatisch kans op het shoptegoed
Nog geen persoonlijke kortingscode? Vraag hem hieronder aan!
Mocht je binnen 15 minuten geen kortingscode hebben ontvangen, stuur dan een mail naar ams.pricelessspecials@fcb.com

Ik begrijp dat wanneer ik op “Verzenden” klik, mijn persoonsgegevens zullen worden verwerkt door Mastercard International en andere Mastercard ondernemingen in het kader van Priceless Specials, zoals omschreven in de Priceless Specials Privacy Notice.

Actievoorwaarden: deze actie is geldig t/m 30 september 2018. De waardebon kan ingewisseld worden t/m 31 oktober 2018. De waardebon is niet geldig in combinatie met andere acties en kortingscodes. Bepaalde merken zijn uitgesloten van de actie, raadpleeg hiervoor de actievoorwaarden