10 % korting op hotelboekingen

Op een trip naar Barcelona flaneer je over de Ramblas. Eenmaal in Rome wandel je naar het Colosseum. En in Berlijn wil je Brandenburger Tor niet missen. Natuurlijk! Maar wil je echt verrast worden, sla dan eens linksaf op een willekeurige plek. Laat je leiden door je intuïtie in plaats van door je gids.

Ook toe aan een verrassend avontuurtje? Dat komt mooi uit, want Expedia heeft nu voor Mastercard houders een speciaal aanbod. Boek deze maand met Mastercard via Expedia.nl en ontvang 10 % korting op een vooruitbetaalde standalone hotelboekingen.

20 % korting bij adidas.nl

Met adidas, het wereldberoemde sportkledingmerk met de iconische drie strepen, kun je altijd schitteren in jouw tak van sport. Op straat en in het stadion. In competitie en op de catwalk. Met een enorm rijke historie aan prestaties en een ongekende passie voor sport streeft adidas ernaar om altijd en overal de beste te zijn. Als Mastercard houder krijg je 20% korting bij adidas.nl.

Altijd extra korting op huurauto's

In een auto ben jij de baas. Je kunt stoppen wanneer je wilt. Dus volg de kaart, luister naar het navigatiesysteem, maar vertrouw ook op je eigen creativiteit. Neem een afslag die je eigenlijk niet zou moeten nemen. Want zo ontstaan verrassingen, verhalen en herinneringen. Hertz biedt Mastercard houders extra korting op huurauto’s. Wil jij dit ook ontvangen, maak dan een gratis account aan bij Hertz Gold Plus Reward, koppel je Mastercard en profiteer van wereldwijd voordeel.

10 % korting op hotels

Zeg nu zelf: het zou toch heerlijk zijn om er even tussenuit te gaan? Om de sleur van het dagelijkse leven achter je te laten? Om even je zorgen te vergeten en te genieten? Genieten van zon, een nieuwe omgeving of heerlijk eten. En toch aan het einde van de dag neerploffen in een comfortabele omgeving; je tijdelijke thuis. Hotels.com geeft altijd 10% korting als je boekt met je Mastercard.

Tot 30 % korting

Je voelt je misschien een Nederlander, maar eigenlijk ben je een Europeaan. Je kunt gaan en staan waar je wilt. De wonderen van elk land ontdekken. En laten we wel wezen: Europa is een schatkamer vol met unieke en uiteenlopende cultuur. IHG heeft meer dan 500 hotels door heel Europa. Zo heb je altijd een plekje van waaruit je deze schatkamer kunt plunderen. En schrijf je je in voor de Reward club en ontvang tot 30 % korting op hotelovernachtingen in Europa.

Exclusief voordeel

Ontdek een unieke verzamelplaats voor boetiekjes. In negen outlet-dorpjes verspreid over Europa vind je merken als Anya Hindmarch, Bally, Dior Homme en Stella McCartney. Hier lopen de kortingen op tot 60%. Bovendien beleef je hier een heerlijk dagje uit dankzij de vele horecagelegenheden. Voor Mastercard houders is er nu nog meer voordeel. Geniet van 15% korting op Shopping-pakketten, Chauffeur diensten en Shopping Express® beschikbaar in alle negen shopping dorpen van Chic Outlet Shopping. De pakketten kunnen per dorp variëren van een Shopping Express® tot lunchvouchers, Village Gift Cards, rondleidingen door de stad en meer!