Tover een casual get together om tot een feestje. Alles wat je nodig hebt is een wijnvoorraadje. Dat hoeft helemaal geen grote investering te zijn. DE online wijnwinkel van Nederland, Wijnvoordeel.nl heeft namelijk meer dan 500 topwijnen voor een spectaculair lage prijs. Bovendien krijg je als Mastercard houder altijd 12,5% korting. De kortingscode is geldig op het gehele assortiment inclusief aanbiedingen! Schrijf je in en ontvang de unieke kortingscode. Daarnaast wordt uw bestelling vanaf € 35,- gratis bij u thuisbezorgd!
10 % korting op hotelboekingen Op een trip naar Barcelona flaneer je over de Ramblas. Eenmaal in Rome wandel je naar het Colosseum. En in Berlijn wil je Brandenburger Tor niet missen. Natuurlijk! Maar wil je echt verrast worden, sla dan eens linksaf op een willekeurige plek. Laat je leiden door je intuïtie in plaats van door je gids. Ook toe aan een verrassend avontuurtje? Dat komt mooi uit, want Expedia heeft nu voor Mastercard houders een speciaal aanbod. Boek deze maand met Mastercard via Expedia.nl en ontvang 10 % korting op een vooruitbetaalde standalone hotelboekingen.

Ontdek Disneyland Paris als VIP

Plannen om binnenkort Disneyland® Paris te bezoeken? Dat wordt dan dubbel genieten. Als Mastercard houder profiteer je namelijk van exclusieve voordelen tijdens je bezoek. Zo krijg je directe toegang tot attracties en kan je gratis een show boeken in een van de fameuze Disneyland theaters.
Één gang cadeau

Zeg nou zelf, niets is toch zo lekker als een avondje uit eten? Lekker babbelen onder het genot van een glaasje wijn. Niet hoeven nadenken over koken en opruimen. En uiteraard heerlijk eten geserveerd krijgen. Dat verveelt nooit. En daarom krijg je als Mastercard houder bij JRE-restaurateurs een éxtra gang bij vier gangen cadeau! Wil jij hiervan profiteren? Kies dan een van de 33 restaurateurs, reserveer vooraf en reken na het eten af met je Mastercard.

Altijd extra korting op huurauto's

In een auto ben jij de baas. Je kunt stoppen wanneer je wilt. Dus volg de kaart, luister naar het navigatiesysteem, maar vertrouw ook op je eigen creativiteit. Neem een afslag die je eigenlijk niet zou moeten nemen. Want zo ontstaan verrassingen, verhalen en herinneringen. Hertz biedt Mastercard houders extra korting op huurauto’s. Wil jij dit ook ontvangen, maak dan een gratis account aan bij Hertz Gold Plus Reward, koppel je Mastercard en profiteer van wereldwijd voordeel.

10 % korting op hotels

Zeg nu zelf: het zou toch heerlijk zijn om er even tussenuit te gaan? Om de sleur van het dagelijkse leven achter je te laten? Om even je zorgen te vergeten en te genieten? Genieten van zon, een nieuwe omgeving of heerlijk eten. En toch aan het einde van de dag neerploffen in een comfortabele omgeving; je tijdelijke thuis. Hotels.com geeft altijd 10% korting als je boekt met je Mastercard.